Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Riflessioni
  • Register
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Albanese

Albanese (2)

Friday, 06 May 2016 14:01

Riflessioni Albanese

Written by

 

Riflektimi 3 E Lumja Nënë Klelia Gruaja e pasur me Hyjin

Riflektimi 4 Nënë Klelia e Lume – Gruaja e lutjes S’ka shenjtëri pa lutje

 

 

Te ndezim ne bote zjarrin e meshires se Krishtit! (2016-2017)
1ravvivare - Jemi te thirrur te deshmojme dhe te shpallim bukurine shpetimtare te Zotit, e shfaqur ne Jezusin e vdekur dhe te Ringjallur

2ravvivare - Te shikojme boten me syte e Zotit

3ravvivare - Te zgjojme boten me gezim e Ungjillit

4ravvivare - Jujepni te hane

perktim2 - VENERABILE Klelia Merloni

  

Viti C

Meditimi 1 - Trajtojnë të gjithë me delikatesë dhe dashurie vëllazërore

Meditimi 2 - Edukimin e zemrës për dashuri, të mëshirës

Meditimi 3 - Mesazhi i dashurise se Nenen Klelies

Meditimi 4 - “Charitas Christi urget nos” (2 Cor 5, 14) 

Meditimi 5 - Dashuria Kisha dhe Papa

Meditimi 6 - Riparim gjest i dashurisë dhe dëshmitarit

Jubileu i madh i Meshires Dera e shejte

TE meshirshem sikur Ati

  

Viti B

Meditimi 1 - Butesia dhe meshira e Nene Klelies

Meditimi 2 - Stili i jetes ungjillore e Nenes Klelies

Meditimi 3 - Deshira per shenjteri e Nene Klelies

Meditimi 4 - Karizmën e Nënë Klelia sjell gëzim në familje

Meditimi 5 - Nga Ungjilli i Gjonit 

Meditimi 6 - Njohin shenjat e pranisë së Perëndisë në krijim 

 

Viti A

Meditimi 1 - Istituti i Apostullave te Zemres se Krishtit ju haper aikeve

Meditimi 2 - Familia GFASC ne lutje me Nene Klelien

Meditimi 3 -  Besimi i Nene Klelies ne Zemren e Krishtit

Meditimi 4 -  Eukaristia ne jeten e Nene Klelies

Meditimi 5 -  Raporti i families GFASC me Marine

Meditimi 6 -  Pedagogjia e imagjeve Metode e ditur e Nene Klelies

 

Friday, 27 February 2015 14:23

Trevjeçari Viti B - 2014-2015

Written by

Trevjeçari Viti B - 2014-2015

 Trevjeçari Viti B – Meditimi  1 - Butesia dhe meshira e Nene Klelies

 Trevjeçari Viti B – Meditimi  2 - Stili i jetes ungjillore e Nenes Klelies

Trevjeçari Viti B – Meditimi  3 - Deshira per shenjteri e Nene Klelies